Inschrijvingsprocedure

Een kandidaat is pas definitief ingeschreven voor de test als hij/zij zich heeft aangemeld bij het testcentrum waar hij/zij de ITNA wil afleggen en daar het individuele inschrijvingsgeld  heeft betaald. Zodra de betaling ontvangen is, krijgt de kandidaat een inschrijvings- en betalingsbewijs.

Een ITNA-afname in Antwerpen, Leuven, Gent of Brussel kost:

  • € 85 tijdens een open testmoment
  • € 185 voor een individuele afspraak
  • € 100 per deelnemer voor een groep van minimum 15 deelnemers op een datum op afspraak (in onderling overleg)

Voor herkansingen gelden dezelfde tarieven.
Deelname aan de C1-test is inbegrepen in de prijs voor de B2-test. Een kandidaat kan enkel deelnemen aan de C1-test in het taaltestcentrum waar hij/zij de ITNA B2-test heeft afgelegd. Hij/zij schrijft zich in voor de C1-test binnen de week waarin hij de uitnodiging om deel te nemen heeft gekregen. Het taaltestcentrum stelt zelf een afnamemoment voor. De schrijftest kan afgelegd worden binnen een periode van 1 jaar na de computertest.
Voor herkansingen bij de C1-test (waar computertest en spreekexamen niet opnieuw afgelegd dienen te worden; zie Herkansing) wordt wel opnieuw een inschrijving van €85 aangerekend.

 


Inschrijven

Via de kalender kan een kandidaat zich inschrijven voor de ITNA-test. Door in te schrijven voor de test, gaat een kandidaat akkoord met het privacybeleid van het Interuniversitair Testing Consortium (IUTC).

 


Annuleringsvoorwaarden

Als een kandidaat zijn inschrijving annuleert, dan wordt hiervoor een administratieve kost aangerekend, volgens de richtlijnen van het testcentrum.