Procedure en prijs

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Procedure

Via de kalender kan je je inschrijven voor de ITNA-test. Je bent pas definitief ingeschreven voor de test als je je hebt aangemeld bij het testcentrum waar je de ITNA wil afleggen en het testcentrum het inschrijvingsgeld heeft ontvangen. Door in te schrijven voor de test, ga je akkoord met het privacybeleid van het Interuniversitair Testing Consortium (IUTC).

Binnen een periode van twaalf maanden mag je maximaal viermaal deelnemen. Bij herkansing dient een tussenperiode van minimaal twee weken tussen deelnames gerespecteerd te worden. Hoe het aantal deelnames wordt berekend staat hier in detail beschreven.

Je wordt enkel uitgenodigd voor de ITNA C1-test als je voldoet aan de voorwaarden. De C1-schrijftest en eventuele herkansingen moeten afgelegd worden binnen een periode van 1 jaar na de computertest en vinden enkel plaats in het taaltestcentrum waar je de ITNA B2-test hebt afgelegd.
Voor herkansingen bij de ITNA C1-test (waar computertest en spreekexamen niet opnieuw afgelegd dienen te worden; zie Herkansing) wordt wel opnieuw € 105 aangerekend.

 

 

 

 

 

 

Prijs

Een ITNA-deelname in Antwerpen, Leuven, Gent of Brussel kost:

Voor herkansingen gelden dezelfde tarieven.

Deelname aan de ITNA C1-schrijftest is inbegrepen in de prijs voor de ITNA B2-test.

 

 

 

 

 

 

 

Annuleringsvoorwaarden

Als je je inschrijving annuleert, dan wordt daarvoor een administratieve kost aangerekend, volgens de richtlijnen van het testcentrum.